Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach. Podając email wyrażasz zgodę na przetwarzanie danych zgodnie z Polityka prywatności sklepu.
Darmowa dostawa
Zbieraj punkty za zakupy
Piwo domowe ? Nic prostszego ...
Więcej zamawiasz więcej oszczędzasz!
Glukoza krystaliczna
Opis
Glukoza krystaliczna to produkt w postaci drobnokrystalicznego białego proszku, otrzymywany w wyniku enzymatycznej hydrolizy skrobi. Zawiera ponad 99% czystej glukozy. Odznacza się wysoką czystością mikrobiologiczną. Glukoza jest wykorzystywana jako zamiennik sacharozy (białego cukru) do fermentacji i refermentacji piwa. Niezbędna do prawidłowego nagazowania piwa. Ponadto ma znaczący wpływ trwałości piany.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.