Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach. Podając email wyrażasz zgodę na przetwarzanie danych zgodnie z Polityka prywatności sklepu.
Darmowa dostawa
Zbieraj punkty za zakupy
Piwo domowe ? Nic prostszego ...
Więcej zamawiasz więcej oszczędzasz!
Cukier kandyzowany biały
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
Cukier kandyzowany, kruszony. Cukier ten powstaje podczas krótkotrwałego podgrzewania wysokogatunkowego roztworu cukru. Ulega on karmelizacji uzyskując jednocześnie charakterystyczny kolor i smak.
Cukier kandyzowany to wspaniały dodatek do piw belgijskichi i klasztornych np. golden ale, tripel, nadaje nuty karmelowe. Może również zastępować cukier/glukozę podczas warzenia z brew-kitów. Zalecany dla piw mocnych górnej fermentacji.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.